скрий покажи

Настаняване

Икономична двойна стая

Стаите са стилни и просторни, с елегантна визия и настроение. Издържани са в топла цветова гама в земни нюанси.

Двойна делукс стая

Делукс стаите на Рилец Резорт & Спа са обзаведени елегантно, с много вкус и желание да осигурим най-добрата почивка и релакс на нашите гости.

Джуниър суит

Джуниър суит са отлични за хората, които искат повече лукс и пространство. В модерния дизайнерски интериор всеки детайл е специално селектиран, за да се постигне характерната атмосфера.

Делукс суит

Делукс суит предлага допълнителен лукс, който ви позволява да се насладите на почивката в планината семейно или с приятели. В същото време голямото пространство осигурява на всеки свое кътче.

Гранде суит

Гранде суит осигурява желаното уединение и условия за пълноценна почивка. Той включва спалня и просторна дневна с модерен дизайн.

Президенски апартамент

Президентският апартамент е стилното бижу на Рилец Резорт & Спа – всеки детайл от луксозното обзавеждане е премислен в духа на модерния дизайн.

ЦЕНИ 2023

Цени 2023
03.01.2023 / 22.12.2023
160.00 лв.

Хотел „Рилец Резорт & Спа“ е наскоро реновиран. Той има 4 звезди. Интериорът му е модерен, елегантен, стилен. Амалгамата от дизайнерски решения, авангардни форми, естествени материали и топли цветове излъчва лукс и комфорт.

Хотелът предлага настаняване основно в стаи от типа икономични и супериорни, като има и няколко апартамента. Към обзавеждането е проявено специално внимание. Модерният стил е умело балансиран и осигурява на гостите топлота, уют и удобство. За характерната атмосфера на хотела допринася непосредствената близост на планината, която се вижда от всеки прозорец.

 

Разгледайте възможностите за настаняване и направете своята резервация!

 

Replica Watches